Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Ancestral reading

Afgelopen decennia heeft het werken met de familie( geschiedenis) in de vorm van familie opstellingen en systemisch werken een vlucht genomen. Hoe belangrijk het werken op dit niveau is, wordt mooi verwoord in de video Ancestral Healing: Healing our Inherited Stories – Family Constellations van Shavasti. Ik heb gemerkt dat ik als reader ook op dit niveau ancestral readings kan geven, die een mooie aanvulling vormen en helder inzicht geven in de eigen familie geschiedenis.

Een cliënte van me, die me regelmatig consulteert voor readings voor haar zelf maar ook voor haar cliënten in haar psychologie praktijk, is bezig met haar familie stamboom. Boeiend omdat ze zowel Europese als Zuid Amerikaanse wortels heeft en nu in Nederland woont. Ik heb me afgestemd op diverse voorouders van haar, teruggaand tot in de 19e eeuw maar ook tot wel 1600. De informatie die er naar voren kwam was frappant en bleek overeen te komen met andere informatie die al beschikbaar was over haar wortels. Zij gaf de volgende feedback: “Marga heeft een ancestral healing sessie gegeven. Ik noem de naam van mijn voorouder, zij focust en “leest” wat ze ziet en hoort op intuïtief niveau. De informatie die ik van de reading kreeg heeft mij verbaasd en diep geraakt. Het is alsof ik kennismaakte met mijn voorouders. Ik begrijp hierdoor de familie patronen beter. Dank je Marga.” Een week later: “je bent echt super ondersteunend geweest voor mij. Ik ben nog overdonderd van wat je zag. Het klopt gewoon. Maar hoe doe je dat?”   

Ik pleit er dan ook voor om dit veel meer in te gaan zetten bij systemisch werken met families. Je krijgt nog helderder in beeld wat er als thema speelt binnen je familielijnen en door die verworven helderheid kun je je eigen patronen beter hanteren.

Advertentie

Commentaren op: "Ancestral reading" (2)

  1. nicoschraag zei:

    interessant Marga, dank je wel

    >

  2. […] over bepaalde aspecten van je leven zoals gezondheid, relaties, werk. Wat ook mogelijk is een ancestral reading, om meer inzicht te krijgen in je familie thema’s, ook van de generaties hiervoor. Contact via […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: