Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Geluk en Reïncarnatietherapie

Geluk

Wat maakt je gelukkig. Wanneer ben je gelukkig?

Hoe doe je dat, zullen veel mensen zich afvragen. Als alles goed met je gaat, je bent succesvol, je hebt wat je hart begeert, is gelukkig zijn en glimlachen niet zo moeilijk. Maar wat doe je als het je tegenzit? Kunnen we ook dan nog bij onze diepere laag van rust en geluk?

Wat als je keer op keer in dezelfde emotionele valkuilen trapt , gedragspatronen hebt ontwikkeld die lastig zijn om los te laten?

In de praktijk helpt de kennis van Art of Living, de levenskunst, mij enorm om deze balans te (her)vinden. De adem (zie de Art of Breathing cursus) helpt om oude patronen en stress los te laten.  In de begeleiding van mensen zal ik hier bewust of ongemerkt veel gebruik van maken, omdat het mijn leven inmiddels – na meer dan negentwintig jaar actief betrokken te zijn bij Art of Living – wel doordrenkt.

Gelukkig zijn betekent voor mij steeds meer zijn met wat er is, omarmen van wat er is. Ook de pijn en frustratie dus, verdriet en boosheid en angst. Dan is het steeds minder afhankelijk van iets van buitenaf.

Als er echter nog  vast gewortelde overtuigingen en emoties vastzitten in ons uit het verleden, kunnen één of meerdere sessies reïncarnatietherapie  ook bevrijdend en verhelderend werken.

REINCARNATIE THERAPIE… ook Online!

Bij deze therapie gaan we ervan uit dat (traumatische) herinneringen uit het verleden in ons lichaam zijn opgeslagen, gekoppeld zijn aan een emotie op die plek in ons lichaam en ook gekoppeld aan bepaalde mentale overtuigingen.

Tijdens een sessie  gaan we samen kijken waar en wanneer je  levensenergie verstoord is geraakt en hoe we die weer in balans kunnen brengen door de ervaring uit het verleden nogmaals te beleven en alsnog goed af te ronden. Hierbij ik put uit diverse technieken uit de SRN opleiding en uit mijn ervaring, en verder werk ik vooral vanuit mijn intuïtie.

De ervaringen die opkomen kunnen uit dit leven zijn, uit de periode in de baarmoeder of ook uit een vorige leven. Soms is het zo dat je het niet echt zult geloven dat het een vorige leven was, maar dat je toch merkt dat de sessie je helpt om dingen op een rijtje te zetten en ballast los te laten. Uiteindelijk draait het erom gelukkig(er) te zijn in je dagelijkse leven nu. In contact te komen, te zijn en te blijven met de diepere essentie in je, je werkelijke zelf.

Sinds de eerste lockdown van voorjaar 2020 werk ik zoals zoveel anderen steeds meer online. Ook deze sessie blijken goed online te werken. Dus welkom waar je ook maar woont!… ik geef het ook in het Engels.

” Happiness is the direction in which life tends to flow “   Sri Sri Ravi Shankar

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: