Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Thuis staat, als het goed is, voor de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en ontspannen.  Thuis betekent vaak ook minder structuur dan op je werk bezig zijn.

Thuis kan echter ook daardoor wat chaotischer zijn. Hou een ritme aan zoals je altijd op je werk ook gewend bent. Vaste tijden waarop je begint, vaste tijden voor een korte of langere pauze.

(Verplicht) thuiswerken, als je dat niet gewend bent, kan door dit alles een hele toer zijn. Zeker met kinderen en huisdieren om je heen, wellicht geen rustige werkplek voor jezelf.

We worden in deze tijd gedwongen tot vertragen, en ook tot regelmatig tijd  nemen voor naar binnen keren en ontspannen. Juist dan kunnen we ook weer helder en gefocust werken.

Via de Vitalcoaching sessies kan ik de medewerkers van uw bedrijf helpen om te ontspannen en weer op te laden.Een (dagelijks of wekelijks) moment waarop ik help om te ontspannen via eenvoudige losmaak- en ademoefeningen en een korte meditatie.  Het kan een open sessies zijn waarin van alles aan bod komt, of ook een specifiek thema zoals bijvoorbeeld Stress rondom de ogen door veel computer werk  loslaten.

Effecten:

Grotere ontspanning in lichaam en geest

Stress release

Immuunsysteem krijgt een boost.

Helderder focus

Beter in staat om je dag te structureren.

Ook individuele sessies zijn mogelijk.

kamer

.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: