Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Aura- en chakrareading

Je bent veel meer dan alleen je lichaam. We ervaren onze mind, onze geest vaak alleen in ons hoofd en onze gevoelens in onze buik en bijvoorbeeld in ons hart en onze keel. Maar deze mind of geest, waarmee ik eigenlijk ook alle gedachten en emoties bedoel, bevindt zich niet in ons lichaam, maar ons lichaam is in onze geest.
Deze geest of mind die overal om ons heen is, wordt ook wel aura genoemd. In ons lichaam is de energie vooral gecentreerd in de chakra’s, de verschillende energie centra. Je kunt dit bijvoorbeeld goed voelen als je keel dichtgeknepen is van verdriet, je hart volstroomt van liefde, vlinders in je buik bij verliefdheid of boosheid als frons bij je voorhoofd.

AURAREADING

Tijdens een aurareading ‘lees” ik dit energieveld in en om je heen, je aura en de chakra’s. Ik heb geleerd me leeg te maken van te voren, me via je naam op je af te stemmen. Zo rustig tegenover je zittend met mijn ogen dicht, zie ik dan allerlei beelden en krijg ik informatie over je functioneren.
Dit werkt vaak heel verhelderend, geeft meer zelfvertrouwen en inzicht in jezelf en je relaties. Je kunt ook met specifieke vragen komen over bijvoorbeeld je gezondheid, werk of een relatie.

Een volledige aura- chakrareading duurt ongeveer twee uur en kost 150 euro. Het wordt voor je opgenomen zodat je het naderhand kunt naluisteren.
Je kunt ook een vragenreading krijgen van een uur, of een telefonische reading is ook mogelijk.(75 euro per uur). Een kortere reading kan ook. Ik verreken het aantal minuten met de uurprijs.

HEALING EN LICHAAMSWERK

Indien nodig werk ik ook via mijn handen en geef ik je een healing. Ook lichaamsoefeningen kunnen erg helpen om je energie te aarden en door te laten stromen. Ik put hierbij uit mijn ervaring als yogadocente bij Art of Living en de vele massages die ik heb gegeven en ontvangen.

cropped-kwal.jpg

WORKSHOP AURALEZEN DOEN WE ALLEMAAL

Sinds dit jaar geef ik ook workshops om te leren readen.  

We gaan onderzoeken hoe onze eigen aura voelt, door middel van  een fysiek energetische oefening, trek daarom makkelijk zittende kleding aan en zorg voor een liefst rustige lichte plek waar je niet alleen je pc of laptop hebt staan maar ook wat kunt bewegen.
Ik ga het ook hebben over een aantal basisprincipes van het auralezen, en we gaan er natuurlijk concreet mee aan de slag, met onszelf maar ook met elkaar in tweetallen, om het lezen te ervaren.
Een van de deelnemers van deze workshop zei:
 
Dankjewel Marga!

 

Het was een mooie en bijzondere ervaring!
Vooral bij t geven vond ik het fascinerend wat er allemaal bij me naar boven kwam, van woorden en kleuren tot gevoelens en beelden en dat het dan ook nog allemaal bleek te kloppen voor de ander.
Een vervulde avond🙏🏽

Liefs❤️Jannah

 

INTRIDUCTIECURSUS AURA- en CHAKRALEZEN 

Tijdens deze introductiecursus gaan we naast de aura ook meer leren over en oefenen met de chakra’s. Ze bij onszelf waarnemen, en bij de ander. Je zal merken dat je intuïtie in de loop van deze maanden steeds sterker wordt, en dat het lezen je makkelijker af gaat.

We doen ook geleide meditaties om meer in contact te komen met de chakra’s. Ik geef je ook een eenvoudige huiswerkopdracht mee om tussen de lessen door mee aan de slag te gaan. Hier kan je net zoveel tijd en energie in stoppen als je zelf wilt. Ook de meditatie krijg je na elke les toegestuurd om thuis vaker te beluisteren.
 
De kosten van deze 7 lessen zijn ook weer 15 euro  per les, dus 7×15= 105 euro. Maar als je de workshop hebt gedaan, mag je die 15 euro er van af trekken. Dan wordt het dus 90 euro.  Als je een les mist, krijg je wel de meditatie en eventueel verdere lesinhoud die ik ook deel toegestuurd.  Je zal de rest van de serie gewoon alles mee kunnen doen.
 
Stuur me maar een bericht als je mee wilt doen.     De ervaring van een van de deelnemers: 

Ik vond het een mooie en boeiende cursus. De opbouw zat goed in elkaar, ademhalingsoefeningen, muziek/mantra’s mooi erbij gezocht. Dat vind ik waardevolle toevoegingen. Het oefenen eerst op jezelf en daarna met de ander in de break-out room werkt goed. Wat ik me realiseerde is dat je door het readen toegang krijgt tot informatie over de ander die er eigenlijk al steeds is. De informatie is steeds toegankelijk, alleen nu word je je ervan bewust.  Dus al met al een mooie cursus met nieuwe inzichten.

Advertentie

Commentaren op: "Aura- en chakrareading" (1)

  1. Hallo Marga,

    Dat klinkt interessant en leuk, die aura reading workshop en cursus!
    Wanneer ben je van plan om weer zo’n workshop en introductiecursus te geven? Herfst 2022, of eerder?

    Dank alvast voor je antwoord, vriendelijke groet,
    Jantine Brinkman

    Hallo Jantine,

    Dank voor je bericht!
    Ja ik ga dit zeker weer inplannen w.s al in juni.
    Ik kom z.s.m. met nieuwe data.
    Leuk dat je mee wilt doen.
    Met vriendelijke groet,
    Marga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: