Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Kinderen

Babymassage

Al lang voordat ik zelf moeder werd in 2001, was ik al bezig met de relatie tussen ouders en kinderen. Via de cursus babymassage die ik jarenlang gaf ,  heb ik vele baby’s mogen masseren en de ouders, leidsters en leiders van kinderdagverblijven laten zien hoe je dit kunt doen. Daarbij hoorde ik  veel verhalen van ouders hoe het is om zo’n grote verandering in je leven mee te maken. De zwangerschap, de bevalling en die eerste maanden van wennen aan elkaar.

Mijn eigen ervaring van het moeder worden van een prachtige zoon en een jaar later nog een dochter was heel intens. Zoals zoveel ouders zeggen: ik kan me mijn leven nu niet meer voorstellen zonder hen.  De eerste jaren waren zeker ook heftig, de gebroken nachten, de constante zorg. Maar de liefde die je hart tot alles toe in staat blijkt te stellen, je grenzen verlegt, is zo bijzonder. De methodes en kennis van Art of Living hebben  mij hierbij heel veel geholpen. Door het doen van mijn dagelijkse oefeningen ben ik weer in balans gekomen, en het moederschap heeft mij sterker gemaakt.

Ook nu geef ik nog op aanvraag babymassage individueel bij iemand thuis of in een kinderdagverblijf.

Zwangerreading / Ouder kind reading

Wil je meer contact ervaren met het kindje in je(partners) buik? Wil je meer weten waarom hij of zij jou heeft uitgekozen, en of jullie elkaar al kennen?Welke thema’s je kind met zich mee brengt voor dit leven?Wat het ouderschap voor jou gaat betekenen? Wat je ervan kunt leren, wat je hebt te geven en te ontvangen?

Emotioneel:

Voor het eerst zwanger, of al vaker zwanger geweest, en  helemaal vol ervan? Of  juist wat bezorgd of angstig, voor wat komen gaat? Voor de  vele  zorg en de grote verantwoordelijkheid?

Lichamelijk:

Heb je fysieke klachten, kamp je bijvoorbeeld met slapeloosheid, en weet je niet waar het door komt?

Verbinding met je kind(eren):

Ben je ook zo benieuwd welke ziel zich met jouw lichaam verbonden heeft? Wie jou gekozen heeft als poort naar het leven? Welke verbinding jullie wellicht al hebben vanuit vorige levens?

Partner:

Wil je samen met je partner deze zwangerschap beleven, maar weet je niet hoe? Ben je bezorgd over de relatie met je partner, of die gaat veranderen na de geboorte?

Zie je als partner op tegen de nieuwe fase in jullie leven?  Wil je als partner weten welke verbinding je met het kindje hebt? Kortom, allemaal vragen waar je jezelf misschien (deels) in herkent.  Bij een zwangerreading  stem ik me op moeder, kind(eren), vader en eventueel partner af via  mijn intuïtief sterk ontwikkeld voelen, innerlijk zien, horen,en weten.

Kinderen en reïncarnatie

Kinderen komen soms spontaan met beelden en gevoelens over vorige levens.   En in reïncarnatietherapie kan ik ook met een kind bewust  ermee aan de slag gaan. Als een kind nog heel jong is(4-7 jr), doe ik dit via tekenen.Een dergelijke sessie kan helpen om kinderen met bepaalde gevoelens om te leren gaan, bijvoorbeeld angst voor harde geluiden, watervrees etc. Maar ook angst om inde steek gelaten te worden en angst voor de dood.

Een mooi boek hierover is “Wie was mijn kind?”van Carol Bowman.

Opvoeding

In 2009/2010 heb ik via Art of Living ook de  Ken je Kindworkshop en Ken je Tienerworkshop  geleerd en inmiddels geef ik hierin ook les, op aanvraag in heel Nederland bij minimaal 8 mensen per workshop.

Deze workshop biedt ouders van zowel kinderen tot 12 jaar als  kinderen in de tienerleeftijd ondersteuning bij de opvoeding. Het is een interactieve workshop met ruimte voor vragen en situaties die thuis spelen.

Onderwijs

Er is tevens een mooi gratis programma vanuit Art of Living voor leraren wat ik geef: de Les zonder Stress Training.   Op aanvraag is dit een een uur durende training voor docenten op zowel basisscholen als het middelbaar onderwijs, met eenvoudige yoga en ademoefeningen en kennis hoe je stress kunt voorkomen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: