Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Wie ben ik?

Mijn naam is Marga van Klinken en ik ben geboren in 1963. Ik woon met mijn man Rico (www.ricovanstralendorff.nl) en onze kinderen Marijn en Yara op een woonboot op de Amstel aan de zuidkant van Amsterdam, met een heerlijke tuin. De kinderen gaan binnenkort het huis uit, ze zijn inmiddels al 18 en 19 jaar.

Ik ben al in 1987, na een studie kunstgeschiedenis die ik wel heb afgemaakt maar waar ik toch mijn draai niet in kon vinden, begonnen met een eigen praktijk in alternatieve geneeswijzen. Eerst gaf ik massages en Reiki, toen kwamen er aurareadings bij en later ook Art of Livingcursussen en reïncarnatietherapiesessies. In de jaren dat ik kinderen kreeg heb ik weinig buitenshuis gewerkt. Maar inmiddels werk ik al weer veertien jaar  part-time bij Humanitas, de afgelopen jaren als preventiemedewerker en ook als coördinator vrijwilligersbeleid.  Ook dit heeft weer een nieuwe periode in mijn leven ingeluid, waarin ik op professioneel niveau meer van mijn talenten kan inzetten. Wat erg leuk is, is dat ik ook (online) Stress Free lessen kan geven bij Humanitas, waarbij ik put uit mijn rijke ervaring vanuit Art of Living en andere opleidingen die ik gedaan heb.

De vraag Wie ben ik? is hierbij niet alleen een verwijzing naar mijzelf als persoon, maar ook een centrale vraag die ik persoonlijk mij regelmatig afvraag in spirituele zin. Ik vind het heel belangrijk om hierbij stil te staan: wie ben ik, wat ben ik, wat kom ik hier doen? Wat heb ik te geven aan de mensen om me heen?  Alles wat hier op deze site staat is iets wat ik heel graag doe en waar ik me gelukkig bij voel als ik het kan delen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: