Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

tuin vanaf steiger          tuinhuis buiten mooi winter

Behoefte aan een dag retraite, naar binnen keren? of juist een expressiedag voor jezelf om uiting te geven aan wat er in je leeft?

Een dag om inspiratie op te doen, voor bijvoorbeeld je werk, een bepaalde hobby, zelfontwikkeling?

Je bent van harte welkom om een hele dag, met of zonder overnachting, te vertoeven in ons idyllische tuinhuis en ook in de tuin. Een plek helemaal voor jezelf , tijd voor jezelf, om tot rust te komen, inspiratie op te doen, op te laden, te mediteren, yoga doen, te wandelen, te zingen, misschien wel piano of gitaar te spelen. Het kan ook een dag in stilte zijn, waar ik je in kan begeleiden. Alleen of met een goede vriend of vriendin.  De inhoud van de dag kun je naar je eigen wensen of in overleg met mij samenstellen. Ik kan je tijdens deze dag of eventueel twee dagen een aura of vragenreading geven, een sessie stembevrijding of regressietherapie, een yogales geven of een healing. Begeleide meditaties door mij of op een CD, of een spirituele kennis DVD kijken. Ik kan de (naar jouw wens samengestelde) maaltijden voor je verzorgen, die je of in het tuinhuis kunt nuttigen of (deels) gezamenlijk met ons in onze woonark…

Je mag als je het fijn vindt in de tuin zitten of liggen, in de hangmat luieren of als je zin hebt tuinieren.

Als je het fijn vindt om creatief bezig te zijn met je handen kan dat ook, bijvoorbeeld tekenen, schilderen,  boetseren, mozaïeken. Ik kan voor alle materialen zorgen. Je kunt dit in het huisje doen of bij goed weer buiten in de tuin of op onze steiger voor onze woonark.

badkamermoziek Dit mozaïek heb ik net afgemaakt in onze badkamer in de woonark.

Je kunt onder dit mozaïek ook een heerlijk bad nemen in onze woonark!

Uiteraard was dit niet in 1 dag af, maar je kunt wel bijvoorbeeld een (deel van een) schaal mozaïeken of een tegeltje maken.

schaal Annemiek PASSIEBLOEM GROEN

 

Nog meer ideeën:

Een heerlijke wandeling langs de Amstel maken of naar het Amstelpark. Een fietstocht naar Ouderkerk. Bij mooi weer zwemmen in de Amstel.

Kortom een dag waarop van alles kan, maar niets hoeft.

Als je hierin geïnteresseerd bent, mail me  je wensen en dan kan ik je laten weten wat en wanneer de mogelijkheden zijn en hoeveel het kost.

Als je iemand kent  voor wie zo’n dag fijn zou zijn maar die dit zichzelf niet zo snel zou gunnen, kun je het ook als cadeau aanbieden in de vorm van een Cadeaubon Verwendag Amstel Guesthouse!

 

stoel huisje mooi tuinhuis met kachel tuinhuis tafel me tkachel  7f1930f8_original

En uiteraard kun je ook zonder dit alles erom heen, gewoon een nacht of meerdere overnachten in ons tuinhuis als je in Amsterdam wilt zijn.

Maximum twee personen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: