Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Samenklank

Een samenleving zonder agressie

Een lichaam zonder ziekten

Een geest zonder stress

Een intellect zonder beperkingen

Een geheugen zonder trauma’s

Een ziel zonder zorgen

Sri Sri Ravi Shankar sprak deze woorden als wens uit voor iedereen tijdens zijn bezoek aan Nederland, 15-17 juni 2012.

Vanuit deze visie wil ik leven en mensen begeleiden. De geweldige tools die  we via Art of Living krijgen aangereikt gebruik ik ook in mijn praktijk als coach. Met mijn intuïtieve kwaliteiten wil ik graag mee kijken, voelen en denken.

Een coach op je pad kan fijn zijn. Als je tegen iets aan loopt in je dagelijks leven waar je mee worstelt, als je  nieuwe invulling zoekt, als je teveel stress en spanning ervaart en graag gelukkiger wilt zijn.

Voor mij zijn sleutelwoorden in de manier waarop ik werk aandacht, integriteit, vertrouwen, stimulans om vanuit je ziel te kunnen leven. Samenklank.

We beginnen met een intake gesprek en kijken dan of we samen een traject ingaan,  en op welke manier.

Mogelijkheden die ik bied zijn behalve gesprekken aurareading en healing, reïncarnatiesessies, lichaams- en ademwerk, stembevrijding. En de regelmatige activiteiten van Art of Living, zoals ademworkshops, de Art of Breathingcursus en de Ken je Kind en Ken je Tienerworkshops.  Een enkele keer een les of workshop babymassage.

Aurareadings

Een aurareading is een lezing van uw energieveld om u heen, uw aura, en de energiecentra, de chakra’s. Dit werkt vaak heel verhelderend, geeft u meer zelfvertrouwen en inzicht in uzelf en uw relaties. U kunt ook met specifieke vragen komen over bijvoorbeeld uw gezondheid, werk of een relatie.

Een volledige aura- chakrareading duurt ongeveer twee uur en wordt voor u opgenomen zodat u het naderhand kunt naluisteren.

U kunt ook een vragenreading krijgen en dit kost 50 euro per uur.

Een telefonisch consult is ook mogelijk voor maximaal een uur. (50 euro)

Reïncarnatietherapie

Verder ben ik ook reïncarnatietherapeute, en kan ik u ook een reïncarnatietherapie sessie geven, waarbij ik put uit diverse technieken op grond van mijn ervaring, en verder ik vooral werk vanuit mijn intuïtie. Hierbij werkt u wel actief mee. Blokkades die in het nu spelen, komen vaak voort uit traumatische ervaringen uit het verleden, in dit leven of in een vorig leven. Bij reïncarnatietherapie gaan we samen kijken waar en wanneer uw levensenergie verstoord is geraakt en hoe we die weer in balans kunnen brengen door de ervaring uit het verleden nogmaals te beleven en alsnog goed af te ronden.

Ademcoaching

Ik heb sinds 1987 een eigen therapie praktijk. Een grote bron van inspiratie is voor mij Sri Sri Ravi Shankar, de oprichter van de Art of Living Foundation en een zeer liefdevol en wijs man. Ook zijn kennis en diverse adem- en meditatievormen pas ik in mijn praktijk toe. Als u meer iets in groepsverband zoekt, kunt u de Art of Breathing cursus bij mij of 1 van mijn collega’s volgen.www.aofl.nl

Deze cursussen geef ik als vrijwilligster en de opbrengst gaat naar diverse goede doelen. Ik ben erkend aurareadster ( sinds 1989 de Psychic Reading opleiding van Carolina Bont afgerond) en erkend reïncarnatietherapeute (in 1996 de SRN opleiding afgerond) en teacher van Art of Breathing cursussen (sinds 1999).

De Ken je Kind en Ken je Tiener Workshops  van Art of Living geef ik door heel Nederland. Deze workshops zijn bedoeld voor ouders  en ook leerkrachten en helpen het kind beter te begeleiden.

Mail me gerust voor meer informatie (margavklinken@gmail.com), of bel voor een afspraak Marga van Klinken 06-55855188.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: