Coachingpraktijk voor lichaam, geest en ziel in Amsterdam en online

Innerlijke stilte ..overvloed…een vol hart….vreugde…. een diepe dankbaarheid. Dat alles heeft de stiltecursus van de afgelopen dagen me gebracht. Ik was een paar dagen met een goede vriendin in het huisje van een andere vriendin in Schoorl. Even helemaal weg uit het dagelijkse leven thuis. En we volgden online de advanced cursus van Art of Living, de Art of SIlence. Met zo’n 220 mensen uit de hele wereld, tot aan Siberië en Angola aan toe. Het werd tegelijkertijd in wel 12 talen vertaald voor diegenen die geen Engels begrijpen.

Zo bijzonder om weer (ik heb de cursus al wel 30 keer gedaan sinds 1992!) de “hollow and empty” meditaties van Sri Sri Ravi Shankar te doen. Je gaat ervaren hoe eigenlijk alles in je lichaam hol en leeg is, je maakt de chakra’s schoon en de subtiele energiekanalen. Je volgt de ademstroom heel subtiel, hoe hij in en uit de neusgaten stroomt. de adem die ook buiten ons is, en waar we eigenlijk een eenheid tussen binnen en buiten mee vormen. De lucht is in ons en buiten ons. Dezelfde lucht. Ons lichaam is ons tijdelijk omhulsel, maar we zijn eigenlijk een met het grotere bewustzijn. Ik voel dat de dood me geen angst meer inboezemt. Zoals ik in mijn andere blog schreef ‘Einde Verhaal, toen ik mijn schoonvader heb afgelegd. Maar hoe mooi is dit om dit tijdens je leven steeds meer te ervaren, dat je niet je verhaal bent, maar iets veel ruimers?

Zoals Sri Sri Ravi Shankar het zegt: feel blessed…

Wil jij dat ook meer ervaren in je leven? Kom dan van 5-7 november de Art of Breathing cursus bij me doen. Je bent van harte welkom!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: